Analýza dostupnosti penzionů pro nemohoucí seniory v Pardubickém kraji - Šmídová, Barbora; Poláková, Olga, 1944-; Říhová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu domovů pro seniory v Pardubickém kraji. V první části práce je vymezení pojmů a zhodnocení různých druhů sociální pomoci a vysvětlení, kdo je a kdo může být poskytovatelem sociálních služeb dle zákona. Praktická část je zaměřena na analýzu poskytování pobytových služeb seniorům v Pardubickém kraji, kde je rozbor dat jednotlivých regionů tohoto kraje a návrh na zlepšení finanční situace domovů a jejich dostupnosti pro seniory.
Vedoucí práce: Olga Poláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses