Fúze obchodních společností ve Vietnamu - Nguyen, Phuong Anh; Skálová, Jana, 1967-; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou fúze obchodních společností ve Vietnamu. Zaměřuje se na trend vývoje fúze a akvizic na vietnamském trhu, formy podnikových kombinací, typy fúzí, důvody pro fúzi. Dále je práce zaměřená na aktuální platné legislativě fúzi a akvizic ve Vietnamu. Jsou zde zmapované případy fúzi a akvizic ve Vietnamu v posledních letech. Jsou zde vysvětleny způsoby ocenění podniku při fúzi. Hlavním cílem této práce je zaměření na účetní řešení a daňové aspekty při fúzi obchodních společností.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses