Analýza faktorů úspěšnosti podniku - Němeček, Přemysl; Neumaierová, Inka, 1960-; Beran, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Rostoucí konkurence, nejisté ekonomické prostředí a regulace v sektoru energetiky vedou k tomu, že je stále náročnější vytvářet a hledat příležitosti pro růst energetické firmy. Je výzvou pro strategické řízení, aby hledalo, vytvářelo a následně realizovalo nové příležitosti pro růst. Diplomová práce analyzuje podnikové plánování v energetické společnosti E.ON jako nástroj realizace strategie společnosti. Práce nabízí teoretický pohled na strategické řízení a na plánování. Práce analyzuje systém plánování ve společnosti E.ON z hlediska jeho schopnosti implementovat strategii. Proto je analyzována strategie společnosti E.ON a systém střednědobého plánování. Práce sleduje dílčí plány, finanční ukazatele a klíčové ukazatele výkonnosti společnosti E.ON. Tyto oblasti jsou analyzovány a je navrhnuta nová soustava ukazatelů výkonnosti.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses