Fundraising neziskových organizací v kultuře - Zemanová, Jana; Boukal, Petr, 1962-2022; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je zmapovat aktuální situaci v oblasti zdrojového zabezpečení neziskových organizací v kultuře. Teoretická část obsahuje vymezení pojmu neziskový sektor a představuje organizace působící v oblasti kultury. Následuje seznámení s možnými zdroji jejich financování a objasnění problematiky fundraisingu. Praktická část se zabývá rozborem čtyř konkrétních institucí se zaměřením na jejich zdrojové zabezpečení. Následuje zhodnocení stávající situace a navržení možných opatření.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses