Měření finanční výkonnosti podniku - Žák, Tomáš; Wagner, Jaroslav, 1977-; Kubacká, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato diplomová práce se zabývá měřením finanční výkonnosti podniku. Hlavním cílem práce je nalézt vhodné nástroje k měření výkonnosti a zužitkovat je k zlepšení stávající situace v konkrétním podniku. V teoretické části na problematiku nahlíží nejprve v obecné rovině. Poté rozebírá problematiku z pohledu Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a nakonec z pohledu manažerského účetnictví. V praktické části jsou aplikovány teoretické poznatky k dosažení zlepšení měření výkonnosti ve vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses