Aktuální trendy na sociálních sítích - Nguyen, Dinh Hung; Čermák, Radim; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá aktuálními trendy na sociálních sítích. Konkrétním cílem této práce je charakterizovat trendy sociálních sítí v českém prostředí. Úvodní část se věnuje vymezení pojmů sociálních sítí, sociálních médií a jejích trendů. Dále jsou popsány její příčiny využití, pozitivní dopady a rovněž i negativní rizika, hrozby a nebezpečí. Na závěr této teoretické části jsou představeny sociální platformy a popsány jejich funkce, které se staly populárními nejen po celém světě, ale také i v ČR. V praktické části se aplikují teoretické znalosti, analyzují se otázky dotazníkového šetření a na jejichž základě jsou stanoveny výsledky aktuálních trendů na sociálních sítích.
Vedoucí práce: Radim Čermák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses