Návrh a vývoj frontendové webové aplikace v Angularu - Voráček, David (2021)
Diplomová práce se zabývá návrhem a vývojem webové aplikace, jejíž užití je určeno pro soukromou firmu. Tato firma vyrábí autodíly a musí rychle a efektivně řešit jejich dopravu, a proto přišla s projektem aukce psaným na míru, který má tuto problematiku řešit. V této práci je popis tvorby frontendové části, která běží na frameworku Angular. Je také kompletně vysvětlena část zadávání aukce, její podmínky a způsob přihlašování na aukci ze strany dodavatele. V závěru práce jsou uvedeny překážky, které se v projektu objevily, a které se podle autorovy zkušenosti v praxi běžně vyskytují.