Návrh a vývoj frontendové webové aplikace v Angularu - Voráček, David; Palovská, Helena, 1959-; Šigut, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Diplomová práce se zabývá návrhem a vývojem webové aplikace, jejíž užití je určeno pro soukromou firmu. Tato firma vyrábí autodíly a musí rychle a efektivně řešit jejich dopravu, a proto přišla s projektem aukce psaným na míru, který má tuto problematiku řešit. V této práci je popis tvorby frontendové části, která běží na frameworku Angular. Je také kompletně vysvětlena část zadávání aukce, její podmínky a způsob přihlašování na aukci ze strany dodavatele. V závěru práce jsou uvedeny překážky, které se v projektu objevily, a které se podle autorovy zkušenosti v praxi běžně vyskytují.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses