UX optimalizace mobilní aplikace v sektoru PropTech - Přerovský, Jan; Čermák, Radim; Zbořil, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářské práce se zabývá návrhem uživatelského prožitku v mobilních aplikacích a optimalizací uživatelského prožitku v konkrétní mobilní aplikaci. Cílem práce je optimalizovat uživatelský prožitek v existující mobilní aplikaci Sharry Workplace za pomoci metodiky Lean UX a zdokonalit tak používání aplikace dle definovaných klíčových hodnot od vedení společnosti vlastnící tuto mobilní aplikaci. První část práce seznamuje čtenáře s možnostmi návrhu a optimalizace uživatelského prožitku pomocí klasických metodik, které poté porovnává s metodikou Lean UX. Následuje detailní popis jednotlivých postupů této metodiky a na závěr první kapitoly práce seznamuje čtenáře s oblastí technologie nemovitostí do které vybraná mobilní aplikace spadá. Na teoretickou část práce navazuje analýza skutečné mobilní aplikace pomocí nástroje Google Data Studio a dle tížených metrik práce aplikuje principu návrhu uživatelského prožitku metodikou Lean UX a snaží se optimalizovat uživatelský prožitek dle postupů definovaných vteoretické části práce. Výstupem práce je optimalizovaný prototyp mobilní aplikace, který je v závěru práce podroben uživatelskému testování a zhodnocení Product Ownerem originální aplikace.
Vedoucí práce: Radim Čermák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses