Reklamační systém pro provizní podklady Vodafone - David, Martin; Chlapek, Dušan; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tématem bakalářské práce a zároveň jejím hlavním cílem je analýza a následný návrh reklamačního systému pro provizní podklady ve společnosti Vodafone Czech Republic a.s. Tato práce je rozdělena na tři části. První část je zaměřena na objasnění základních pojmů a přiblížení BPMN notace. Druhou částí je poté samotná analýza současného stavu reklamačního systému za použití modelování procesů v BPMN notaci. Jsou zde také identifikovány požadavky uživatelů na zlepšení reklamačního systému. Třetí část je věnována návrhu nového řešení pro reklamační systém. Tento návrh obsahuje zjednodušené procesní modely, výběr vhodné platformy pro reklamační systém, návrh nového reklamačního systému a jeho verifikaci.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses