Analýza komunikace a vnímání značky Jack Daniel’s v ČR z pohledu generace Z - Provazník, Daniel; Vondra, Zdeněk; Šrámek, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Práce se zabývá analýzou komunikace značky Jack Daniel’s na českém trhu. Na komunikaci je pohlíženo z pohledu generace Z. Cílem je komunikaci zhodnotit a najít její případné nedostatky. Na základě zkoumání jsou předloženy návrhy na zlepšení. Nejprve je definována generace Z a její charakteristiky. Dále je teoreticky popsán proces tvorby marketingové a komunikační strategie. Na závěr teoretické části je přehled o právních omezeních pro komunikaci tvrdého alkoholu. Na tuto část navazuje analýza komunikace značky a její konkurence následovaná dotazníkovým šetřením. Poznatky jsou následně aplikovány pro vytvoření návrhů a doporučení pro zlepšení komunikace značky Jack Daniel’s. Součástí návrhů je i nová kampaň a její mechanika podle modelu STDC. Vytvořené návrhy jsou jen doporučení, která ale mohou být využita pro reálný koncept komunikace dlouhodobého charakteru se záměrem budování image značky.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses