Návrh aplikace rezervačního systému pro kulturní, sportovní a společenské akce - Jiran, Jan; Kuchtíková, Nikola; Maryška, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem webové aplikace na rezervaci společenských, sportovních, kulturních a jiných událostí, soukromých i veřejných. Předmětem návrhu je struktura, architektura a funkcionalita aplikace, spolu s návrhy vybraných procesů a integrací partnerských služeb. Velký důraz je kladen na návrh transakcí. Návrh je vytvořen na základě požadavků fiktivního zadavatele, který si aplikaci objednal. Projekt je inspirován skutečným projektem, na jehož vývoji se autor podílel. Smyslem práce je porozumět zadavatelovým požadavkům, a vytvořit co nejefektivnější řešení, které je komunikováno pomocí diagramů. Diagramy jsou vytvořeny v nástroje Enterprise Architect, s využitím UML a BPMN notací.
Vedoucí práce: Nikola Kuchtíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses