Vývojové trendy CRM systémů - Vonášek, Filip; Fortinová, Jana; Vondrovic, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá identifikací a analýzou trendů, které pravděpodobně v budoucnosti ovlivní podobu CRM systémů. Zároveň je tato práce zaměřena i na konkrétní změny, které implementace těchto trendů přinese. V rámci hlavní části práce je uvedeno šest významných technologií a principů, které podobu CRM systémů v budoucnu ovlivní. Třem nejdůležitějším technologiím jsou pak věnovány separátní kapitoly. V rámci těchto kapitol jsou výše zmíněné technologie a principy detailněji prozkoumány. Dále je také obsažena kapitola zaměřená na hybatele změn, v jejímž rámci je blíže popsáno, jak a proč ke změnám dochází. Konec práce je pak věnován autorově predikci budoucího stavu. Tato predikce je následně porovnána s názorem odborné veřejnosti. Přínosem této práce je poskytnutí uceleného komplexního pohledu na problematiku vývoje CRM systémů. Po přečtení práce by tak čtenář měl mít dobrý přehled o tom, jak CRM systémy dnes vypadají, jaké změny se v nich předpokládají, proč k těmto změnám pravděpodobně dojde a jak budou systémy vypadat v budoucnu.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses