Marketing a analýza spokojenosti zákazníků vybraného podniku - Zamastilová, Valentýna (2021)
Cílem této diplomové práce je představit vybrané marketingové a komunikační aktivity podniku za daná období a následně provést analýzu zákaznické spokojenosti. V teoretické části je věnován prostor zejména marketingu ve službách a také zákaznické spokojenosti. V metodologické části jsou stanoveny výzkumné otázky, které jsou následně zodpovězeny a vyhodnoceny pomocí statistických ukazatelů v části praktické. K jejich zodpovězení je využito výsledků z kvantitativního šetření, které je zaměřeno na hodnocení jednotlivých faktorů spokojenosti. Následně je provedeno kvalitativní šetření v podobě hloubkových rozhovorů s respondenty, které doplňuje další poznatky získané z šetření kvantitativního. V závěru práce jsou získané informace shrnuty včetně identifikace klíčových aspektů spokojenosti zákazníků a navržena doporučení podniku k implementaci.