Design mobilnej aplikácie a testovanie user experience - Ballová, Lea; Andera, Michal, 1984-; Suk, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práca sa zaoberá user experience a návrhom mobilných aplikácií, ktoré sú pre užívateľa intuitívne a jednoduché na používanie. Rozoberá základné charakteristiky správneho používania jednotlivých UX/UI prvkov pre mobilné a preniká do psychológie užívateľov. Cieľom práce je navrhnúť funkčný prototyp aplikácie na podporu prevencie, ktorý bude následne otestovaný užívateľmi a pripravený na ďalšie iterácie a na spracovanie vývojármi. Prototyp diplomovej práce je navrhnutý na základe princípov Design Thinking a počas celého procesu stavia do stredu pozornosti užívateľa a jeho potreby. Navrhnutý prototyp, ktorý pozostáva z 228 obrazoviek, bol testovaný testermi, ktorí adresovali hlavné funkčné problémy. Tieto problémy boli zapracované do finálnej podoby prototypu tejto diplomovej práce. Prototyp je vo finálnej fáze pripravený na ďalšie iterácie.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses