Návrh a implementace webové aplikace pro podporu produktového řízení - Zabloudil, Jan (2021)
Práce se věnuje návrhu a implementaci webové aplikace pro podporu produktového řízení v organizacích. Cílem práce je vytvoření minimální verze webové aplikace, která bude šířena jako otevřený software. Práci můžeme rozdělit na dvě části. První část popisuje oblast produktového řízení a analýzu existujících aplikací v této oblasti. Na základě provedené analýzy je zpracován seznam funkčních požadavků a vytvořen návrh aplikace včetně uživatelského rozhraní. Dle návrhu webové aplikace se druhá část práce zaměřuje na její implementaci. Pro vývoj back-endové části aplikace se používá PHP a framework Symfony, front-endovou část aplikace tvoří HTML, CSS a nástroje platformy Bootstrap. Druhá část práce se dále zabývá ověřením funkčnosti aplikace. Závěrem práce představuje vizi budoucího rozvoje aplikace.