Návrh a implementace webové aplikace pro podporu produktového řízení - Zabloudil, Jan; Růžička, Vojtěch; Kosek, Jiří, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Práce se věnuje návrhu a implementaci webové aplikace pro podporu produktového řízení v organizacích. Cílem práce je vytvoření minimální verze webové aplikace, která bude šířena jako otevřený software. Práci můžeme rozdělit na dvě části. První část popisuje oblast produktového řízení a analýzu existujících aplikací v této oblasti. Na základě provedené analýzy je zpracován seznam funkčních požadavků a vytvořen návrh aplikace včetně uživatelského rozhraní. Dle návrhu webové aplikace se druhá část práce zaměřuje na její implementaci. Pro vývoj back-endové části aplikace se používá PHP a framework Symfony, front-endovou část aplikace tvoří HTML, CSS a nástroje platformy Bootstrap. Druhá část práce se dále zabývá ověřením funkčnosti aplikace. Závěrem práce představuje vizi budoucího rozvoje aplikace.
Vedoucí práce: Vojtěch Růžička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses