Management rozvoje profesní kariéry v soukromém a veřejném sektoru. - Štěpánková, Anna; Potluka, Oto, 1973-; Hořáková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá srovnáním managementu profesního rozvoje na veřejných univerzitách a v soukromých firmách v České republice. Jejím cílem bylo identifikovat rozdíly v přístupech k profesnímu rozvoji v obou oblastech a zjistit, zda je možný transfer zkušeností z jedné sféry do druhé. Vyhodnocení probíhalo na základě dotazníkového šetření, kterého se aktivně zúčastnilo 100 respondentů z veřejných univerzit a 50 ze soukromých firem. Výsledky ukazují, že ačkoli se přístupy v některých ohledech podobají, existuje mezi nimi i řada odlišností. V závěru jsou formulovány faktory podstatné pro rozvoj profesní kariéry spolu s oblastmi, mezi nimiž lze provést transfer znalostí a potenciálně zlepšit kvalitu lidských zdrojů.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses