Psychické a fyzické závislosti a jejich vliv na profesní život - Fricová, Anna; Hubinková, Zuzana, 1971-; Dvořáček, Boris; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou závislostí (především na alkoholu) ve světě práce. Jejím úkolem je vypracovat teoretický úvod k různým návykovým látkám, popsat teorie vzniku závislosti, vliv sociálně-ekonomického prostředí, sociální a ekonomické náklady užívání návykových látek a definovat některé druhy preventivních programů. Na základě dotazníkového šetření analyzuji současnou situaci provázanosti světa práce a závislosti na alkoholu. Tento výzkum dále rozšiřuji hloubkovým rozhovorem se specialistou, který se touto problematikou zabývá.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses