Finanční a strategická analýza společnosti Kofola a.s. - Kotaška, Daniel; Pham, Hoang Long; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem diplomové práce je vypracování finanční a strategické analýzy společnosti Kofola a.s. za období 2015-2019 s následným nastíněním finančního plánu na rok 2020. Práce je rozdělena na dvě větší části, metodickou a praktickou. V metodické části je popsána teorie finanční a strategické analýzy. V praktické části je nejprve představena společnost, následně jsou aplikovány jednotlivé metody a výsledky porovnány s hlavními konkurenčními podniky, a na závěr sestaven finanční plán.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses