Inteligentní dopravní systémy v chytrých městech - Drahovzal, Antonín (2022)
Tématem této bakalářské práce jsou inteligentní dopravní systémy v chytrých městech. V teoretické části je vysvětlen pojem Smart city, následuje rozbor vybraných inteligentních dopravních systémů, které mohou být implementovány do architektury měst. V další části práce je popsáno využití inteligentních dopravních systémů v Praze. Praktická část je zaměřena na návrh implementace inteligentních dopravních systémů v lokalitě Praha-Strašnice.