Inteligentní dopravní systémy v chytrých městech - Drahovzal, Antonín; Luc, Ladislav; Janšta, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tématem této bakalářské práce jsou inteligentní dopravní systémy v chytrých městech. V teoretické části je vysvětlen pojem Smart city, následuje rozbor vybraných inteligentních dopravních systémů, které mohou být implementovány do architektury měst. V další části práce je popsáno využití inteligentních dopravních systémů v Praze. Praktická část je zaměřena na návrh implementace inteligentních dopravních systémů v lokalitě Praha-Strašnice.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses