Podpora kulturního sektoru v období koronavirové krizie a opatření, která jej ovlivnila - Janíková, Kateřina; Prokůpek, Marek, 1987-; Horňáková, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této práce je zmapovat zavedená opatření pro zmírnění šíření viru Covid-19 v kulturním sektoru a podporu poskytnutou kulturním aktérům v České republice. Teoretická část práce se zaměřuje na definice základních pojmů dané problematiky a popisem kulturního sektoru v České republice. Není opomenuta základní terminologie související s nouzovým stavem. V praktické části jsou mapována jednotlivá omezení kulturního sektoru. Dále pomoc kulturnímu sektoru rozdělená na pomoc státní a společenskou iniciativu. Praktická část obsahuje také případovou studii divadla Jatka78. Závěr je věnovaný problematické distribuci podpory v kultuře a nedostatečné informovanosti o množství kulturních aktérů.
Vedoucí práce: Marek Prokůpek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses