Aplikační portfolio neziskové organizace Czechitas - Karásková, Magda; Gála, Libor, 1965-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Cílem této bakalářské práce je identifikovat a zhodnotit aplikační portfolio neziskové organizace Czechitas z.s., s ohledem na současný stav a potřeby budoucího růstu. V první kapitole jsou popsány teoretické zdroje, z nichž bylo čerpáno, definován pojem aplikačního portfolia, postupy identifikace a postupy zhodnocení aplikačního portfolia. V další části je popsána samotná nezisková organizace Czechitas, její poslání, předmět činnosti, organizační struktura a předběžná charakteristika aplikačního portfolia. Dále práce popisuje zvolenou metodiku – strategickou přípravu, definici klíčových atributů, sběr dat, jejich zpracování a postup zhodnocení aplikačního portfolia. Následně je uvedená metodika aplikována na neziskovou organizaci Czechitas, je identifikováno a zhodnoceno její aplikační portfolio z pohledu současného stavu a potřeb budoucího růstu. V závěru jsou zhodnoceny výsledky této práce.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses