Kruhové objezdy jako součást veřejného prostoru vybraných měst Libereckého kraje - Slavíková, Dominika; Kouba, Vojtěch, 1983-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem diplomové práce je porovnat kruhové objezdy ve vybraných městech Libereckého kraje (Česká Lípa, Nový Bor, Mimoň) z pohledu nákladů na tvorbu a údržbu/obnovu, náročnost jejich údržby a estetického přínosu pro obyvatele daného města a obyvatele Libereckého kraje a doporučit daným městům možnosti zlepšení dle výsledků výzkumu. Výzkum je prováděn formou semi-strukturovaných rozhovorů a focus groups, kvantitativní metodou je dotazníkové šetření. Zjišťována je preference výzdoby kruhových objezdů a hodnoceny konkrétní kruhové objezdy, na základě výsledků výzkumu jsou formulována konkrétní doporučení.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses