Využití wearables pro fyzickou aktivitu - Plánková, Tereza; Novotný, Jakub, 1977-; Luc, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato práce se zabývá chytrými mobilními zařízeními pro sport. Cílem bakalářské práce je zjištění způsobu využití wearables v České republice, zda dokáže nositelné zařízení motivovat ke sportovní nebo fyzické aktivitě a nebo jaké jsou bariéry nákupu chytrého nositelného zařízení. Teoretická část práce se věnuje pojmu a historii wearables, Dále je také popsáno využití wearables ve sportu, současný stav na trhu a pět největších společností, které zařízení vyrábějí a popis jejich chytrých hodinek. V poslední kapitole teoretické části je popsána teorie k dotazníkovému šetření. V praktické části jsou popsány výsledky dotazníkového šetření, vyhodnoceny na začátku stanovené hypotézy a shrnutí výsledků.
Vedoucí práce: Jakub Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses