Využití švýcarského stylu při redesignu webových stránek - Návrata, Tomáš; Horný, Stanislav, 1955-; Krsek, Libor, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím principů švýcarského stylu při redesignu webových stránek. Cílem je definovat principy, které grafičtí designéři tohoto směru využívali a v rámci praktické části je aplikovat při návrhu webových stránek. V rámci teoretické části je popsána historie vzniku tohoto stylu a jeho představitelé. Je vybráno několik konkrétních plakátů, které v tomto období vznikly a jsou podrobně analyzovány. Práce zkoumá principy, na základě kterých tato díla vznikala. Ty jsou dále popsány v kontextu tiskového i digitálního designu. Praktická část se zabývá aplikací těchto principů při redesignu webu Divadla Na Jezerce. Je zde detailně popsán celý postup tvorby nového návrhu této stránky, od prvotní analýzy až po finální prezentaci návrhu.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses