Analýza dopravní sítě města Karlovy Vary - Slavík, Jan (2021)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat současný stav dopravní sítě města Karlovy Vary a poskytnout doporučení, které z analýzy vycházejí. Teoretická část se věnuje základním pojmům, charakteristice dopravních oborů, osobní dopravě ve městě s důrazem na městskou hromadnou dopravu a nakonec také příměstské hromadné dopravě. Po krátké charakteristice města Karlovy Vary se práce přesune k praktické části, která rozebírá městskou hromadnou dopravu v Karlových Varech od počátků až do současnosti, příměstskou hromadnou dopravu a její provozovatele a nakonec také prognózuje rozvoj veřejné dopravy v Karlových Varech.