Analýza dopravní sítě města Karlovy Vary - Slavík, Jan; Zelený, Lubomír; Hicl, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat současný stav dopravní sítě města Karlovy Vary a poskytnout doporučení, které z analýzy vycházejí. Teoretická část se věnuje základním pojmům, charakteristice dopravních oborů, osobní dopravě ve městě s důrazem na městskou hromadnou dopravu a nakonec také příměstské hromadné dopravě. Po krátké charakteristice města Karlovy Vary se práce přesune k praktické části, která rozebírá městskou hromadnou dopravu v Karlových Varech od počátků až do současnosti, příměstskou hromadnou dopravu a její provozovatele a nakonec také prognózuje rozvoj veřejné dopravy v Karlových Varech.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses