Integrace IAM v podnikovém IS - Vítek, Lukáš (2021)
Tato diplomová práce se věnuje problematice integrace IAM aplikace. Cílem práce je navrhnout metodický postup integrace podnikového řešení Identity and Access Managementu s aplikacemi podnikového informačního systému. Součástí práce je také literární rešerše popisující IAM aplikaci a proces integrace. Dále práce popisuje integrované aplikace SVI – Systém včasné intervence a AC Identita. Dále je navržena metodika integrace, která je následně validována na reálně zpracovaném a popsaném procesu integrace. Výsledkem práce je navržená a ověřená metodika, která je využitelná v rámci integrace IAM aplikací s aplikacemi podnikového informačního systému.