Přínosy robotizace procesu - Makovec, Dominik; Maryška, Miloš; Židková, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Robotická procesní automatizace, taktéž známá jako RPA, po celém světě nabírá na popularitě. Organizace se nechávají zlákat na první pohled úžasnými benefity. Virtuální pracovní síla, schopná pracovat dvacet čtyři hodin, sedm dní v týdnu bez jakéhokoli odpočinku nebo chybování. Schopnost budovat na existující IT infrastruktuře a aplikacích. Příležitost k získání konkurenční výhody a zároveň dosažení rychlé návratnosti investice. Hlavní cílem této diplomové práce je ověření těchto tvrzení. Po krátkém představení technologie RPA a jejího potenciálu bude následovat měření všech, v dnešní literatuře identifikovaných, benefitů a zkoumání jejich přínosu na nově implementovaném procesu pro zpracování pojištění.
Vedoucí práce: Miloš Maryška
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses