Analýza dostupnosti informací sportovních klubů v České republice - Bouda, Cyril (2021)
Se stoupajícím objemem informací, které současná společnost vyprodukuje, roste i důležitost ukládání informací, jejich organizace a následná dostupnost. A přesně tomuto tématu se bakalářská práce věnuje. Cílem této práce je popsat a zanalyzovat problematiku organizace a dostupnosti informací s důrazem na prostředí sportovních klubů v České republice a jejich webová sídla. Jelikož je samotná analýza provedena v kontextu sportovních klubů, věnuje se první část sportovnímu prostředí v České republice a dále charakterizuje sportovní klub. Následně práce hovoří o informační architektuře, organizaci informací v prostředí webových sídel a použitelnosti webových sídel. V praktické části je provedena analýza a zhodnocení webových sídel vybraných sportovních klubů v České republice s důrazem na organizaci a dostupnost informací.