Analýza dostupnosti informací sportovních klubů v České republice - Bouda, Cyril; Papík, Richard, 1962-; Sklenák, Vilém, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Se stoupajícím objemem informací, které současná společnost vyprodukuje, roste i důležitost ukládání informací, jejich organizace a následná dostupnost. A přesně tomuto tématu se bakalářská práce věnuje. Cílem této práce je popsat a zanalyzovat problematiku organizace a dostupnosti informací s důrazem na prostředí sportovních klubů v České republice a jejich webová sídla. Jelikož je samotná analýza provedena v kontextu sportovních klubů, věnuje se první část sportovnímu prostředí v České republice a dále charakterizuje sportovní klub. Následně práce hovoří o informační architektuře, organizaci informací v prostředí webových sídel a použitelnosti webových sídel. V praktické části je provedena analýza a zhodnocení webových sídel vybraných sportovních klubů v České republice s důrazem na organizaci a dostupnost informací.
Vedoucí práce: Richard Papík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses