Fundamentální analýza společnosti Microsoft - Kašpar, Martin (2021)
Bakalářská práce se věnuje fundamentální analýze společnosti Microsoft. Firmu analyzuji pomocí tří úrovní fundamentální analýzy, na jejichž základě odvozuji investiční doporučení. První z nich je globální analýza, která zkoumá vliv celé ekonomiky na hodnotu analyzované akcie. V druhé části zaměřené na odvětvovou analýzu se zabývám technologickým sektorem a jeho charakteristikami. Poslední kapitola se nazývá firemní analýza. Zde pomocí vybraných modelů počítám vnitřní hodnoty akciového titulu.