Fundamentální analýza společnosti Microsoft - Kašpar, Martin; Veselá, Jitka; Bouček, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se věnuje fundamentální analýze společnosti Microsoft. Firmu analyzuji pomocí tří úrovní fundamentální analýzy, na jejichž základě odvozuji investiční doporučení. První z nich je globální analýza, která zkoumá vliv celé ekonomiky na hodnotu analyzované akcie. V druhé části zaměřené na odvětvovou analýzu se zabývám technologickým sektorem a jeho charakteristikami. Poslední kapitola se nazývá firemní analýza. Zde pomocí vybraných modelů počítám vnitřní hodnoty akciového titulu.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses