Implementace grafů k rozšíření manažerské hry Adgame - Podestát, Jan; Bílková, Kateřina; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Bakalářská práce se zabývá rozšířením manažerské hry AdGame, která se nyní používá především jako učební pomůcka některých předmětů na VŠE. Rozšíření představuje vizualizaci již dostupných dat hry na obrazovky jejím uživatelům, a to v podobě grafů. Uživatelé tak dostanou novou možnost analýzy probíhajících a archivovaných her. V první části práce seznamuje autor čtenáře s obecným popisem hry. Následuje analýza, tedy popis dostupných herních funkcionalit, které ve hře uživatelé mají. V rámci práce jsou dále popsány základní druhy grafů a také dostupná herní data. Na základě analýzy jsou navrženy grafy, které jsou poté předneseny při rozhovoru uživatelům, aby si zvolili ty, které vhodně zpracovávají dostupná data. Třetí kapitola práce popisuje části frameworku Vue.js, kterým je potřeba porozumět při implementaci grafů do projektu. V poslední části je zpětná vazba od uživatelů, kteří si již naimplementované grafy vyzkoušeli.
Vedoucí práce: Kateřina Bílková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses