Strategická analýza společnosti EXTRIFIT, s.r.o. - Milták, Roman (2021)
Cílem této bakalářské práce je identifikace silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb společnosti EXTRIFIT s.r.o. - firmy, která se zabývá produkcí sportovní výživy. Ty jsou zjišťovány na základě výsledků jednotlivých analýz, které se týkají jak vnějšího, tak vnitřního prostředí společnosti. Práce se dělí na dvě části – teoretickou a praktickou. V první části jsou představeny a popsány všechny použité metody strategické analýzy, přičemž v části druhé jsou pak přímo aplikovány na danou společnost. Vstupní data použitá v dílčích metodách jsou získána z veřejně dostupných zdrojů, ale také z rozhovorů se členy managementu. V závěru je prezentován výstup v podobě SWOT analýzy, který může napomoci dalšímu rozhodování managementu dané firmy v budoucnu.