Strategická analýza společnosti EXTRIFIT, s.r.o. - Milták, Roman; Dvořáček, Jiří, 1947-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je identifikace silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb společnosti EXTRIFIT s.r.o. - firmy, která se zabývá produkcí sportovní výživy. Ty jsou zjišťovány na základě výsledků jednotlivých analýz, které se týkají jak vnějšího, tak vnitřního prostředí společnosti. Práce se dělí na dvě části – teoretickou a praktickou. V první části jsou představeny a popsány všechny použité metody strategické analýzy, přičemž v části druhé jsou pak přímo aplikovány na danou společnost. Vstupní data použitá v dílčích metodách jsou získána z veřejně dostupných zdrojů, ale také z rozhovorů se členy managementu. V závěru je prezentován výstup v podobě SWOT analýzy, který může napomoci dalšímu rozhodování managementu dané firmy v budoucnu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses