Návrh testovacích případů pro mobilní aplikaci Uniqway - Václavík, David (2021)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout testovací případy pro mobilní aplikaci Uniqway z oblasti carsharing. Práce je rozdělena do šesti kapitol. První kapitola se zabývá požadavky. Ve druhé kapitole jsou rozebírány testovací případy a metody jejich návrhu. Třetí kapitola popisuje oblasti a problematiky mobilního testování. Čtvrtá kapitola obsahuje popsání funkcionalit aplikace Uniqway a analýzu funkcionálních požadavků, které byly vybrány pro tvorbu testovacích případů. V páté kapitole jsou navrhnuty testovací případy metodami návrhu dle specifikace uvedených v této práci. Poslední kapitola se zabývá návrhem testovacích případů odvozením z případů užití.