Návrh testovacích případů pro mobilní aplikaci Uniqway - Václavík, David; Doležel, Michal; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout testovací případy pro mobilní aplikaci Uniqway z oblasti carsharing. Práce je rozdělena do šesti kapitol. První kapitola se zabývá požadavky. Ve druhé kapitole jsou rozebírány testovací případy a metody jejich návrhu. Třetí kapitola popisuje oblasti a problematiky mobilního testování. Čtvrtá kapitola obsahuje popsání funkcionalit aplikace Uniqway a analýzu funkcionálních požadavků, které byly vybrány pro tvorbu testovacích případů. V páté kapitole jsou navrhnuty testovací případy metodami návrhu dle specifikace uvedených v této práci. Poslední kapitola se zabývá návrhem testovacích případů odvozením z případů užití.
Vedoucí práce: Michal Doležel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses