Trendy ERP systémů - Stejskal, Samuel (2021)
Účelem této práce je poskytnout základní přehled o trendech ERP systémů na základě rešerše. V teoretické části je stručně popsána historie ERP systému a jejich charakteristika. V další části jsou popsány samotné trendy ERP systémů. Následně v praktické části je demonstrováno praktické využití některých technologií popsaných v části věnované trendům ERP systémů. Cílem této práce je popsat vybrané současné a budoucí trendy ERP systémů.