Trendy ERP systémů - Stejskal, Samuel; Svatá, Vlasta, 1952-; Vassilyev, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Účelem této práce je poskytnout základní přehled o trendech ERP systémů na základě rešerše. V teoretické části je stručně popsána historie ERP systému a jejich charakteristika. V další části jsou popsány samotné trendy ERP systémů. Následně v praktické části je demonstrováno praktické využití některých technologií popsaných v části věnované trendům ERP systémů. Cílem této práce je popsat vybrané současné a budoucí trendy ERP systémů.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses