Analýza a implementace úloh business intelligence ve firmě Sherlog - Vacek, Filip; Pour, Jan; Jirka, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Bakalářská práce má za úkol analyzovat firmu Sherlog a navrhnout pilotní řešení SSBI aplikace pro naplnění potřeb firmy. Přínos práce spočívá v návrhu SSBI řešení a ukázání, jak jednoduché je vytvořit a implementovat SSBI do firmy. V první části práce se čtenář dozví o BI a SSBI a jejich rozdílnosti. Dále se čtenář dozví o firmě Sherlog, předmětu podnikání firmy a jejích požadavcích na SSBI řešení a jak následovně byly tyto požadavky zpracovány. V předposlední kapitole jsou čtenáři představeny nástroje Power BI a Tableau. V poslední kapitole přijde na řadu samotný návrh dashboardu v aplikaci Power BI. Výsledná aplikace je určena pro vrcholové vedení firmy.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses