Aplikace projektového řízení mystery shoppingu ve finančním sektoru - Ottová, Monika (2021)
Bakalářská práce se zabývá projektovým řízením aplikovaným na projekt mystery shoppingu. Pojednává o projektu, který byl realizován pro bankovní subjekt v roce 2020. V teoretické části jsou popsány základní metody a přístupy, které jsou následně použity v praktické části. V úvodu praktické části je vysvětlena podstata samotného mystery shoppingu, na který navazuje seznámení s celým jeho procesem. V rámci této práce se zaměřujeme především na časovou analýzu, která je pro dosažení stanovených cílů naprosto klíčová. Pozornost je rovněž věnována zdrojové a nákladové analýze, která zohledňuje dva možné pohledy na problematiku. Poslední část pojednává o kvalitativní analýze rizika včetně dopadu koronaviru SARS-CoV-2 na průběh celého projektu. Projekt byl analyzován pomocí softwaru Microsoft Project, který po zadání všech činností, jejich návaznostech, zdrojích a nákladech zobrazil Ganttův diagram s vyznačenou kritickou cestou.