Procesní analýza řízení projektové dokumentace v konkrétní společnosti - Pulchart, Jan (2021)
Projektová dokumentace představuje důležitou oporu každého projektu. Díky ní lze efektivně a přehledně řídit každou část projektu od obchodování přes realizaci až po vyhodnocení. Je tedy vhodné, aby každá společnost svou projektovou dokumentaci efektivně spravovala a dokázala maximálně využít její potenciál. Tato bakalářská práce se zabývá procesní analýzou řízení projektové dokumentace ve společnosti Colsys s.r.o. Pro svou analýzu práce využívá jazyk BPMN. Práce si klade za hlavní cíl identifikovat nedostatky a příčiny těchto nedostatků. V poslední části práce se v rámci svého cíle nachází návrh pro konkrétní nápravu analyzovaných procesů. Napravené procesy povedou k zefektivnění procesů řízení projektové dokumentace a tím i lepší efektivnosti práce v rámci administrativy i projektu.