Návrh brand identity pro Biatlon do obýváku - Cach, Josef (2021)
Bakalářská práce se zabývá návrhem brand identity pro firmu v oblasti na pomezí sportovních potřeb a hraček. Produkt „Biatlon do obýváku“, pro který je tato bakalářská práce určena, posledních jedenáct měsíců ve svém oboru dobývá český trh hraček a amatérských sportovních pomůcek, a proto se rozhodl prorazit i na trhy zahraniční. V teoretické části se autor věnuje definici základních pojmů z hlediska brandingu a v části praktické získané informace přímo aplikuje na procesu budování nové identity pro „Biatlon do obýváku“. Cílem této práce je vytvořit návrh nové firemní identity, který by mohl pomoci k dosažení lepších výsledků nejen na trhu, ale také v pocitech zákazníků.