Návrh brand identity pro Biatlon do obýváku - Cach, Josef; Truhlář, Filip; Antsifirova, Margarita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Bakalářská práce se zabývá návrhem brand identity pro firmu v oblasti na pomezí sportovních potřeb a hraček. Produkt „Biatlon do obýváku“, pro který je tato bakalářská práce určena, posledních jedenáct měsíců ve svém oboru dobývá český trh hraček a amatérských sportovních pomůcek, a proto se rozhodl prorazit i na trhy zahraniční. V teoretické části se autor věnuje definici základních pojmů z hlediska brandingu a v části praktické získané informace přímo aplikuje na procesu budování nové identity pro „Biatlon do obýváku“. Cílem této práce je vytvořit návrh nové firemní identity, který by mohl pomoci k dosažení lepších výsledků nejen na trhu, ale také v pocitech zákazníků.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses