Analýza interních a externích kontrol účetnictví vybrané městské části hl. m. Prahy - Šimůnková, Karolína; Svoboda, Michal, 1983-; Kučera, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Práce je zaměřena na analýzu finančních kontrol účetnictví vybrané městské části hlavního města Prahy. Od obecného systému veřejné správy přes členění územní samosprávy, systému účetního výkaznictví a finanční kontroly tohoto zřízení se dostává až k jedné z 57 městských částí hlavního města: Praze 20 (Horní Počernice). V praktické části jsou demonstrována teoretická zjištění na reálných výstupech z kontrol i z rozhovorů se zaměstnanci úřadu.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses