Založení minipivovaru a jeho vliv na rozvoj obce a lokální kultury - Biskupová, Klára; Malcová, Zuzana, 1954-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce se věnuje minipivovarům. Cílem práce je zjistit jak a do jaké míry může založení minipivovaru ovlivnit rozvoj obce a lokální kultury. Pro práci byly vybrány tři pivovary. Pivovar Chříč, pivovar Neratov a pivovar v Kostelci nad Černými lesy. Všechny tři pivovary jsou důležitou součástí lokální kultury a jsou spojeny s obnovou kulturních památek. Součástí práce jsou rozhovory s jednotlivými zástupci pivovarů, ve kterých je popsán přínos pivovarů pro obec a propojení s kulturním životem v obcích. Pivovary Chříč a Neratov jsou také sociálními podniky a je zmíněn i jejich přínos v tomto odvětví.
Vedoucí práce: Zuzana Malcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses