Analýza marketingové a komunikační strategie sportovního centra - Dohnalová, Anna (2021)
Cílem této bakalářské práce je analýza a zhodnocení marketingové komunikace na sociálních sítích. Marketingová komunikace sportovního centra Los Podolos je analyzována z pohledu uživatelů sledujících profily Los Podolos, ale i z pohledu vedení sportovního centra. Pro naplnění cílů bakalářské práce bylo stanoveno několik výzkumných otázek a zpracován teoretický základ marketingové komunikace. Pro účely zhodnocení marketingové komunikace na sociálních sítích je využit jak kvantitativní, tak kvalitativní výzkum. Je aplikována metoda dotazníkového šetření, jehož respondenti jsou uživatelé sledující Los Podolos na sociálních sítích Facebook a Instagram. Pro komplexní analýzu je proveden hloubkový rozhovor s majitelem sportovního centra Los Podolos. Dále byly provedeny obsahové analýzy dosavadních příspěvků na sociálních sítích. Na základě získaných poznatků byla vytvořena doporučení pro zlepšení marketingové komunikace na sociálních sítích.